vasco grenkelizing dm2

 

Kedvező tartós bérleti konstrukció a GRENKELEASING-től

A beruházások megvalósulásának gyakran felmerülő akadálya, hogy a beruházás jelentős mértékű tőkét kötne le, mely ronthatja a vállalat likviditási mutatóit. A VASCO Hungary Kft. az ügyfelek finanszírozási lehetőségeinek szélesítése érdekében partneri megállapodást kötött a GRENKELEASING Magyarország Kft-vel. A megoldás abban hoz újat a partnereinknek, hogy immár nem csak a hardver eszközöket bérelhetik, hanem a komplett megoldásra tudunk tartós bérleti konstrukciót kínálni, tehát a hardver-szoftver-szolgáltatások egy kézből bérelhetőek.
A jellemző beruházási érték 200.000 és 11.000.000 forint között lehet. Ennél nagyobb projektek is finanszírozhatók, ám ehhez előzetes konzultáció szükséges a GRENKELEASING Magyarország szakembereivel.

Partnerünk a következő szolgáltatásokkal áll rendelkezésükre:

Bérlet

A cégünk által ajánlott konstrukció szerint a GRENKELEASING Magyarország Kft. megvásárolja az Ön által kiválasztott eszközt, melyet bérleti szerződés keretében használatába ad Önnek. A bérbe adott berendezés a GRENKELEASING könyveiben kerül kimutatásra. A GRENKELEASING a bérleti szerződés alapján meghatározott összegű és esedékességű díjat számláz ki, melyet a vonatkozó jogszabályokban meghatározott mértékű és elszámolható ÁFA terhel. A bérleti díj számlák nettó értéke - az időarányos elhatárolás elvének figyelembevételével - költségként elszámolható.

A bérlet megtakarítás

A Bérlet optimalizálja adómegtakarítását, mivel a bérleti díjat teljes egészében elszámolhatja költségként. Megőrizheti likviditását, valamint financiálisan független maradhat, megóvhatja saját tőkéjét, így játéktere hitelek szempontjából számlavezető bankjánál megmarad. Cégünk tehát lehetőséget biztosít arra, hogy nagyobb mennyiségű beruházásokat tehessen, s így Ön versenytársaival szemben jelentős lépéselőnybe kerülhet. Mindez még kiadástervezetét sem fogja befolyásolni, hiszen alacsony díjaink megengedik Önnek, hogy egy jól definiálható időintervallumra költségeivel előre kalkulálhasson.